Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Report TV - Marrëveshja e pensioneve me bankën,Hado:Lehtësohen procedurat

last year0 views

TXG8MkagApxY704

Report TV

TIRANE-Pensionistët aktuale por edhe ata që dalin rishtas në pension mund të tërheqin pensionin e tyre në bankë. Instituti i Sigurimeve Shoqërore nënshkroi sot marrëveshjen me bankën e nivelit të dytë Credins, për të lehtësuar procedurat për tërheqjen e pensionit si dhe ka siguruar fondin e sigurimeve.

Astrit Hado, drejtori i Institutit të Sigurimeve Shoqërore u shpreh se mbi qëllimin e marrëveshjes.

?Duke rritur cilësinë e shërbimeve ndaj pensionistëve, duke lehtësuar procedurat burokratike të shkëmbimit të informacionit dhe dokumentacionit mes dy institucioneve tona, dhe siç thashë në fillim, në fokus cilësinë e rritjes së shërbimit të pensionistëve dhe njëkohësisht rritjen e kontrollit të pagesave dhe garantimin e fondit të pensioneve që instituti i sigurimeve shoqërore menaxhon?, tha Hado.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Marrëveshja e pensioneve me bankën,Hado:Lehtësohen procedurat
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5ssxj7" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above