Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Report TV - Tiranë,inaugurohet blloku i banimit në rrugën “Vëllezërit Manastirli”

last year0 views

TXG8MkagApxY704

Report TV

Pas gjashtë muajsh nga nisja e punimeve, Bashkia e Tiranës ka përfunduar rikualifikimin urban të bllokut që kufizohet nga rruga ?Muhamet Gjollesha?, rruga e ?Durrësit?, rruga ?Vëllezërit Manastirli? dhe nga rruga ?Skënderbej? me një sipërfaqe totale prej 3.5 hektarë.

Në përurimin e punimeve mori pjesë kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, deputetja e PS, Vasilika Hysi si dhe shumë banorë të zonës të cilët shprehën kënaqësinë për ndryshimin që ka pësuar zona.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Tiranë,inaugurohet blloku i banimit në rrugën “Vëllezërit Manastirli”
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5ssvwh" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above