Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Report TV - Rama: Pakti me PD prishet nëse s’e voton brenda majit Vettingun

last year0 views

TXG8MkagApxY704

Report TV

Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se nëse Partia Demokratike nuk zhbllokon brenda muajit vettingun, marrëveshja është e prishur.

?Saliu mbrëmë paska thënë që marrëveshjen e kemi për të çuar njerëzit në votimin për Komisionet e Vettingut, por jo për ti votuar ato për të bërë Vetting me drejtorët e Ramës.

Unë Saliut i them se nëse PD nuk do zhbllokojë me votat e deputetëve të saj që bashkë me deputetët tanë duhet të përzgjedhin nga lista e ekspertëve anëtarët e dy komisioneve të Vettingut, pra nëse PD nuk e zhbllokon brenda majit, marrëveshja është e prishur.

Vettingu është arsyeja themelore pse ne bëmë marrëveshjen, Vettingu është arsyeja themelore pse ne i pamë interesat e shqiptarëve të zakonshëm, të PS dhe PD që bëjnë interesin tonë kombëtar, që Shqipëria të ngrihet mbi flamurin e partive.

Nuk ka por dhe sikur, po edhe kështu edhe ashtu, brenda majit deputetët e shumicës dhe opozitës duhet të zgjedhin në listën e ekspertëve që është verifikuar nga ONM, anëtarët e komisioneve të Vetingut dhe fillimi i pastrimit të pallatit të drejtësisë duhet të fillojë menjëherë? deklaroi ai.

Marrëveshja mes PS dhe PD një nga pikat kryesore të paktit kishte votimin e Vettingut nga PD për të nisur zbatimin e Reformës në Drejtësi.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Rama: Pakti me PD prishet nëse s’e voton brenda majit Vettingun
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5ssu9r" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above