Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Al Pazar - 18 Shkurt 2017 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus

last year18 views

http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/albanianpazar
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Behar Mera, Xheni Hallulli dhe aktore te tjere te talentuar, ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Al Pazar - 18 Shkurt 2017 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5oxh7p" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above