Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Edhe përkundër rritjes ekonomike, Kosova pësoi rënie në eksport dhe në investime të huaja

last year19 views

kohanet

Koha.net

Report this video

Select an issue

Embed the video

Edhe përkundër rritjes ekonomike, Kosova pësoi rënie në eksport dhe në investime të huaja
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5lgjne" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above