Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Report TV - Alma Sheme: Sanija merrte prej 10 vitesh trajtim me dializë

2 years ago0 views

TXG8MkagApxY704

Report TV

Alma Sheme, nënkryetare e Shoqatës së të sëmurëve me Dializë u shpreh se pacientet të cilat ndërruan jetë sot në Spitalin Amerikan, kishin prej 10 vitesh që merrnin trajtimin e hemodializës.

"Janë dy viktima nga zjarri. Sanija kishte 10 vite që merrte shërbimin e Hemodializës", tha ajo.

Ndërsa e pyetur për personin që vuri zjarrin, veprim i cili çoi dhe në tragjedi, Shehu tha se nuk e njihte. "Pacientët i njihja të gjithë. Personin që vuri zjarrin nuk e njihja", theksoi nënkryetarja e Shoqatës së të sëmurëve me Dializë, Alma Sheme.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Alma Sheme: Sanija merrte prej 10 vitesh trajtim me dializë
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x4tyl7o" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above