Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Ora News - Gaçi: Reforma në drejtësi zgjidh korrupsionin dhe keqmenaxhimin e koncesioneve

2 years ago0 views

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Pronat, korrupsioni dhe keqmenaxhimi i koncensioneve janë tre prej problemeve të gjithëpranuara në vendin tonë, të cilat sipas deputetit socialist Artan Gaçi marrin zgjidhje nga reforma në drejtësi.
Gaçi: Gjë që ka dashur 2 vjet e gjysmë punë të palodhur të komisionit të reformës në drejtësi dhe shpresojmë që brenda 2-3 javësh ta kalojmë në parlament. Është një reformë e shumë pritur e cila jo vetëm prek pjesën e korrupsionit por edhe keqmenaxhimin e koncesionet.
Në studion e lajmeve të Ora News, anëtari socialist i komisionit të Veprimtarive Prodhuese, deklaroi se Turizmi është sektori ku duhet të tregohemi për agresivë për të thithur investime dhe vizitorë të huaj.
Gaçi: Aq më tepër në këtë moment historik, ku shumica e vendeve të lindjes së Mesme janë të përjashtuara nga turet për shkak të pasigurisë. Pra kemi me dhjetëra turistë që mund të jenë potencialë të Shqipërisë. Pra duhet të jemi shumë më tepër agresiv në thithjen e tyre.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/gaci-reforma-ne-drejtesi-zgjidhe-korrupsionin-dhe-keqmenaxhimin-e-koncesioneve/

Report this video

Select an issue

Embed the video

Ora News - Gaçi: Reforma në drejtësi zgjidh korrupsionin dhe keqmenaxhimin e koncesioneve
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x4hktez" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above