Advertising Console

  "Jemig...Wat Een Ontzettende Hoeveelheid Informatie!"

  Powersellers

  door Powersellers

  2
  83 views
  http://www.powersellers.nl/testimonials/henry-hoskam/

  "Jemig...Wat een ontzettende hoeveelheid informatie!"

  Dat is wat Henry dacht toen hij de seminarzaal op dag 1 binnen liep en de cursusmappen zag klaarliggen...

  Henry Hoskam is controller van beroep, hij is sinds kort op zoek naar wat andere bezigheden naast zijn gewonen werk en is zich gaan interesseren in internet.

  Hij zag veel mogelijkheden op het internet maar had geen idee hoe hij moest starten, op het seminar ging er voor Henry een nieuwe digitale wereld open...
  "Ik was zelf nooit op al die ideeën gekomen, ik heb in deze twee dagen gewoon een half jaar terug verdiend..."

  Henry had het idee om een webwinkel te beginnen maar heeft op het seminar zoveel ideeën opgedaan dat hij eerst eens rustig gaat bekijken wat hij wil gaan doen.

  Henry is bijvoorbeeld een enthousiast tuinier en ziet in deze richting ook wel mogelijkheden om hobby en zaken te combineren.

  Henry leerde op het seminar dat je niet te snel tevreden moet zijn met wat je hebt omdat je bijvoorbeeld door middel van splittesten nog vele malen beter kunt presteren.
  "Ik heb hier veel meer geleerd dan ik had verwacht!"

  Henry ziet in dat er veel mogelijkheden open liggen maar weet ook dat het tijd zal gaan kosten en dat hij zelf actie moet gaan ondernemen, hier gaat hij de komende tijd mee bezig.

  Nieuwste ontwikkelingen: Henry is inmiddels druk bezig met het schrijven van zijn eerste ebook, deze zal naar verwachting binnenkort op de markt komen.

  Schrijf je nu gratis in voor de nieuwsbrief en ontvang direct gratis tips, trucks en technieken over internetmarketing.

  http://www.powersellers.nl