Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Turizëm, jo vetëm në verë - Top Channel Albania - News - Lajme

3 years ago0 views

Tirana, por dhe shumë qytete të vendit janë duke pritur një numër të madh turistësh edhe tani, në këto ditë të ngrohta vjeshte çka tregon se edhe në Shqipëri sezoni turistik nuk mbyllet vetëm në tre muajt e verës.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Turizëm, jo vetëm në verë - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x3frng5" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above