Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Urgjencë pediatrie në ambulancë - Top Channel Albania - News - Lajme

3 years ago0 views

Në tre qendra shëndetësore të Tiranës do të ofrohet shërbim urgjence pediatrie gjatë 24 orëve. Ministria e Shëndetësisë ka urdhëruar ofrimin e këtij shërbimi edhe gjatë orëve të natës, për të parandaluar fluksin e madh të pacientëve të vegjël që i drejtohen urgjencës së pediatrisë në QSUT, për shkak të temperaturave të larta dhe virozave në këtë sezon.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Urgjencë pediatrie në ambulancë - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x3fmrny" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above