Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Oktapod - Interviste ne shtrat me Aferdita Dreshaj - 25 Qershor 2014 - Vizion Plus - Show

3 years ago3 views

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Interviste ne shtrat me Aferdita Dreshaj. Per here te pare ne nje studio televizive. Oktapod eshte nje program qe vjen per syte e audiences dy here ne jave. Eshte nje program qe ne 90 minuta te shtrirjes se tij, percjell trajtim argumenti, perplasje por edhe piketakime te dukurive, pare nga kende te ndryshme veshtrimi. Programi bazohet ne talk show, por ndryshe nga "rrjedha e qete" dhe e shtrirjes se argumenteve ky program sjell disa lloje intervistash te parealizuara me pare ne realitetin shqiptar!Cdo I ftuar te perfshihet ne nje situate te caktuar duke shoqeruar intervisten me skenografi dhe efekte audio per te marre maksimumin nga I ftuari. Oktapod thote me ze te plote, ngjarje a ndodhi, qe pershperiten ne te perditshmen, por qe nuk marrin vokacion publik, edhe per shkak te ndonje kompleksi tipik apo edhe frike

Report this video

Select an issue

Embed the video

Oktapod - Interviste ne shtrat me Aferdita Dreshaj - 25 Qershor 2014 - Vizion Plus - Show
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x3fmpmz" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above