Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Rrëfimi i 14-vjeçarit, dëshmitar i skenave të dhunës mes prindërve - Top Channel Albania

3 years ago727 views

Ky 14-vjeçar ka një ëndërr shumë ndryshe nga bashkëmoshatarët e tij. Gjëja që dëshiron më shumë në botë është që prindërit e tij të mos grinden dhe të jetojnë të lumtur me njëri-tjetrin. Që kur ka ardhur në jetë, ka qenë dëshmitari i vazhdueshëm i konflikteve mes prindërve të tij.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Rrëfimi i 14-vjeçarit, dëshmitar i skenave të dhunës mes prindërve - Top Channel Albania
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x3f083p" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above