Carica

Tanja Dexters - Poker Les 5

tiroirdelmare

per tiroirdelmare

4
1 330 visualizzazioni
  • Informazioni
  • Export
  • Aggiungi a
http://www.unibetfree.be

Laten we het nu allemaal wat concreter maken met een voorbeeld. In dit voorbeeld zitten er vier spelers rond de tafel en spelen ze Texas Hold'em. Speler 1 is de dealer. Speler 2 is de small blind en legt dus een basis inzet. Speler 3 is de big blind en legt automatisch het dubbele van de small blind. Speler vier moet voorlopig niets doen. Iedereen krijgt zijn twee individuele pocket cards gedeeld.

Speler 1 : schoppen twee, harten negen
Speler 2 : harten tien, ruiten tien
Speler 3 : ruiten vier, klaveren vier
Speler 4 : klaveren drie, schoppen drie
Unibet Online Poker
Speler 4 die links van de big blind zit is aan de beurt. Ze heeft een paar drie?n en hoopt dus op een drie op de flop. Om in het spel te blijven legt ze evenveel chips in het spel als de big blind, en doet ze dus een "call".

Speler 1 heeft een zwakke hand. Hij beslist om hier geen chips aan te verspillen, en foldt zijn kaarten.

Speler 2 heeft met een paar tienen een redelijk goede hand, en beslist om te callen. Ze moet nu nogmaals de hoeveelheid chips leggen dat ze al had ingezet om de big blind te evenaren.

Speler 3 moet helemaal geen chips meer inzetten om in het spel te blijven, want hij heeft de big blind al gelegd, en beslist om te checken.

Nu komt de flop: harten aas, schoppen tien, en klaveren heer.

Speler twee, die in de small blind positie zit is eerst aan de beurt.
Ze heeft Three of a kind van tienen. Een heel goede hand dus, en ze beslist om te betten.

Speler 3 heeft een paar azen en beslist om te callen.

Speler 4 heeft geen geluk gehad met de flop : haar paar drie?n is nu niet veel meer waard en ze beslist om te folden.

De vierde gemeenschappelijke kaart, de Turn, komt nu op tafel : harten drie. Misschien heeft speler 4 nu spijt van haar beslissing, maar daar is het nu te laat voor.

Speler 2 staat er nog steeds goed voor, en beslist opnieuw te betten. Speler drie heeft nog steeds een paar azen en beslist om te callen. De laatste en beslissende kaart, de River, komt nu op ...

0 commenti