Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Tangram, Kejsi Luli - Shiperia me e mire kur vendi eshte i paster dhe i gjelber

3 years ago3 views

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT
Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/emision/tangram/

Report this video

Select an issue

Embed the video

Tangram, Kejsi Luli - Shiperia me e mire kur vendi eshte i paster dhe i gjelber
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x3cjt1u" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above