Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Biznesmeni i Gërdecit, Delijorgji mori leje nga KKT për ndërtim 9-katësh- Ora News

3 years ago0 views

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Nuk ka kaluar shumë kohë kur Edi Rama ishte në opozitë dhe u premtonte familjarëve të 26 viktimave të Gërdecit se kur të vinte në pushtet do të kërkonte vënien e drejtësisë. Por ky premtim nga e ka penguar shefin e qeverisë të firmosë një vendim të Këshillit Kombëtar të Territorit që lejon kompaninë e Mihal Delijorgjit, i njohur ndryshe si biznesmeni i Gërdecit, të ndërtojë një pallat 9 katësh në Tiranë. Leja për Delijorgjin është dhënë në kushtet kur ndërtimi i pallateve të reja është bllokuar në mbarë vendin, po me vendim të KKT.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/biznesmeni-i-gerdecit-delijorgji-mori-leje-nga-kkt-per-ndertim-9-katesh/

Report this video

Select an issue

Embed the video

Biznesmeni i Gërdecit, Delijorgji mori leje nga KKT për ndërtim 9-katësh- Ora News
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x3cf2kh" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above