Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Raporti i BB, Të bërit biznes, Shqipëria pëson ulje, humbet 35 vende nga viti i kaluar- Ora News

3 years ago1 views

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Klima e të bërit biznes në Shqipëri për vitin 2016 ka humbur 35 vende.
Raporti i fundit i Bankës Botërore thekson se negativisht në klimën e të bërit biznes ka ndikuar sidomos mungesa e furnizimit me energji elektrike dhe vështirësitë në dhënien e lejeve të ndërtimit dhe pagesa e më shumë taksave për kompanitë si pasojë e rritjes së nivelit të taksës mbi të ardhurat për kompanitë.
Kjo bëri që Shqipëria të renditet në vendin e 97 nga vendi i 62 që ishte një vit më parë.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/ekonomi/te-berit-biznes-shqiperia-peson-ulje-humbet-35-vende-nga-viti-i-kaluar/

Report this video

Select an issue

Embed the video

Raporti i BB, Të bërit biznes, Shqipëria pëson ulje, humbet 35 vende nga viti i kaluar- Ora News
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x3bcpf4" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above