Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Sandra - Maria Magdalena

acum 11 ani32.8K views

Sandra Crețu
, sau Cretu, (născută Sandra Ann Lauer, 18 mai 1962, Saarbrücken, Germania), cunoscută profesional ca Sandra, este o cântareață germană de muzică pop și eurodance. Înaintea de a începe o carieră solo sub numele de Sandra, până în 1984, a fost vocalista trupei Arabesque. Sandra a participat ca vocalistă la proiectul muzical Enigma al fostului său soț Mihai Crețu, cunoscut și ca Michael Cretu.
Sandra a fost o regină a muzicii disco a anilor '80. Artista s-a născut la Saarbrücken, la 18 mai 1962. Și-a început cariera, în 1974, înregistrând piese pentru un post de radio din orașul natal. Andy mein Freund va fi primul său single, un omagiu adus câinelui său. În 1978 o va înlocui pe una dintre cele trei componente ale trupei Arabesque, trupă care cunoștea deja un important succes în Japonia.
Pe viitorul soț, Michael Cretu, l-a cunoscut cu ocazia unor înregistrări în studioul din Offenburg al cunoscutului producător Frank Farian, unde Crețu era keyboardist. În 1984, formația se destramă, iar Sandra începe o carieră solo. Cu ocazia Anului Nou, în 1984 Michael Crețu îi compune piesa Maria Magdalena, care va reprezenta un veritabil succes în Europa. În scurt timp, va realiza numeroase albume și, în timpul anului 1980, va acumula o serie de succese internaționale. Pe 7 ianuarie 1988, Michael și Sandra se căsătoresc.
După 1992 Sandra se va dedica vieții private și creșterii celor doi copii Nikita și Sebastian, lăsând cariera muzicală pe planul al doilea. În noiembrie 2008 cântăreața a vizitat și România susținând un concert la Piatra Neamț, a mai apărut o singură dată în România când a susținut un concert în decembrie 2013 de revelion la Galați.
Printre marile succese ale Sandrei se numără: Maria Magdalena (1985), In the Heat of the Night (1985), Hi! Hi! Hi! (1986), Everlasting Love (1987), Stop for a Minute (1987), Heaven Can Wait (1988), Hiroshima (1990), One More Night (1990), Don't Be Aggressive (1992), Such a Shame (2002).

You take my love, you want my soul
I would be crazy to share your life, why can't you see what I want
sharpen your senses and drawn the knife
hold me and you'll understand

Chorus:
I'll never be Maria Magdalena
(you're a creature of the night)
Maria Magdalena
(you're a victim of the fight, you need love)
promise me delight
(you need love)

Why must I lie, find any price
when will you wake up and realize I can't surrender to you
play for affection and win the price
I know these party games too

Report this video

Select an issue

Embed the video

Sandra - Maria Magdalena
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x2n57k" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above