Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Čačak kamera 1 - www.cacakuzivo.rs

пре 4 године7.2K views

Zbog tehničkih, a i finansijskih poteškoća da se održi ideja uživo kamere sa gradskog šetališta u Čačku, prinuđeni smo da ovu uslugu uživog prenosa ukinemo.

Za tri meseca rada uživo kamere sa gradskog šetališta napravljeno je 5755 pregleda iz celoga sveta. Svi su nas hvalili, a niko nije hteo da pomogne.

Molbu koju smo postavili u protekla tri meseca ispod prozora za video strim u nadi da će barem neko imati želju da nam pomogne u realizaciji ideje da i naš grad pored mnogih gradova u Srbiji dobije uživo kameru, od 5755 pregleda niko nije smatrao za potrebnim da pomogne, ali je ipak uživao u besplatnom gledanju uživog prenosa sa gradskog šetališta.

Mnogim čačanskim kompanijama za koje važi da su uspešne kontaktirali smo putem maila i nismo čak dobili ni odgovor ili barem da se zahvale na tome što smo ih kontaktirali ili da će razmotriti našu molbu. Barem da su nam dali neki tračak nade? Sa ovakvim stavom preduzeća u Čačku koje smo kontaktirali, kao i svih onih koji nisu imali volju da pomognu, a mogli su i uživali su u besplatnom prenosu uživo sa gradskog šetališta došli smo do onoga što nismo želeli.

Žao nam je što smo prinuđeni da ovu uslugu ukinemo, ali nužda nas je tako naterala. Možda u neka bolja vremena Čačak ipak dobije svoje uživo kamere? A do tada gledajte uživo kamere po drugim gradovima.

ČAČAK UŽIVO, informativni portal(Molba koja je tri meseca postavljena i nije uslišena)
________________________________
Puno gradova u Srbiji su već odavno u mogućnosti da se uživo vide preko Interneta njihovi gradski trgovi i šetališta. Kako bi i naš grad imao tu mogućnost, potrebna su nam određena finansijska sredstva koja bi pokrivala mesečne troškove uživog prenosa.

Molimo sve one koji su u mogućnosti da pomognu ovaj projekat koji je u test fazi i pušten je povodom proslave grada Čačka da nas kontaktiraju putem maila cacakuzivo@gmail.com

Report this video

Select an issue

Embed the video

Čačak kamera 1 - www.cacakuzivo.rs
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x2dc0gp" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above