Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gündüz Gece Bilmiyorum Ne Halde KANUN PİYANO Anadolu Klasiği Tarkan Perde Vokal Ezgileri Koma Yanık Anonim Türkü Kalın Kısa INCE Yol Sözü Notası Kral TRT Türkçe Trtmuzik Dvd Havası Yöresi Türk Halkın Müziği Korosu Solo C
  • 9 yıl önce
Türküleri Piyano ve Kanun Sesleri ile Dinlediniz mi?.
Piyanist, "Uzun İnce Bir Yol Yoldayım Aşık Veysel " Piyano Notalarını yazdı, Armonik olarak Kuyruklu Piyano çaldı. Kanun Üstadı Büyüleci tınıları ona renk kattı.
Çok sevilen Eserleri Piyano ile Dinleyince Umarım Güzel Bulursunuz,
Umarım Hoşunuza Gider.
Yorumlarınızı ve Eleştirilerinizi bekliyorum. Sevgi ve Saygılar.
Uzun ince bir yoldayım
Gidiyorum gündüz gece
Bilmiyorum ne haldeyim
Gidiyorum gündüz gece
Dünyaya geldiğim anda
Yürüdüm aynı zamanda
İki kapılı bir handa
Gidiyorum gündüz gece

Kırkdokuz yıl bu yollarda
Ovalarda dağlarda çöllerde
Düşmüşüm gurbet ellerde
Gidiyorum gündüz gece

Şaşar Veysel iş bu hale
Kah ağlaya kah güle
Yetişmek için MENZİLE
Gidiyorum gündüz gece

Aşık Veysel Şatıroğlu
Veysel Şatıroğlu veya mahlası ile Âşık Veysel (d. 25 Ekim 1894, Şarkışla, Sivas - ö. 21 Mart 1973, Sivrialan, Sivas), Türk halk ozanı. Avşar boyunun Şatırlı obasına mensuptur.
Şaşar Veysel işbu hale gah ağlayı gah güle
Yetişmek için menzile gidiyorum gündüz gece Kategoriler Alın Yazım Dizisi Arka Sokaklar Aşkın Bedeli Aşktan Kaçılmaz Beni Affet Beni Böyle Sev Deniz Yıldızı Diğer Yarım Dizi Müzikleri Dizi Özetleri Esra Erol Fatih Harbiye Güneşi Beklerken İki Dünya Arasında Kaçak Gelinler Kara Para Aşk Karadayı Karagül Kiraz Mevsimi Küçük Ağa Müge Anlı Ötesiz İnsanlar Pis Yedili Reaksiyon Dizisi Reytingler Şeref Meselesi Son Dakika Spor Sungurlar Dizisi Tv Program Unutma Beni Yabancı Diziler Yeni Sezon Dizileri sanatsal anlamda yorum, bir eserin estetik bir yenilikle , içerdiği manaları açıp genişletecek duyarlılıkla sunulmasıdır . yorumlanan eser kendi türünde önemsenecek ve değişmez derecede örnek olarak görülen bir sanat eseri ise yorumcunun sorumluluğu o oranda artmaktadır. yorumcu ilk cümlede anılan niteliği bulup bulmadığından emin olmalıdır.

kanımca tarkan tevetoğlu sözkonusu sorumluluk bilincinden yoksun olarak ve her nasılsa bulunduğu konumun ona bu hakkı verdiğini düşünerek, anadolu insanının yaşama bakışını dile getiren bir simge haline gelmiş ünlü deyişi, şahsi propogandasına ve konser programının tanıtımına fon olarak kullanmıştır. sergilediği aşırı özgüven, o raddeye varmış ki, toplumsal bir değer olarak kendisini aşık veysel'in üzerinde gördüğüne neredeyse emin olacağım. bir şekilde eserin tanıtılmasına katkıda bulunduğunu düşünüyor bile olabilir. oysa tarihe ve topluma mal olmuş bir esere yaklaşımında çok daha özenli olması beklenirdi.
Önerilen