Advertising Console

  Antena 3TV E AICI!(6)

  Reposter
  Eastern Daily News

  par Eastern Daily News

  758
  40 vues
  Antena 3 este un canal român de televiziune , care se concentrează pe știri și evenimente curente. Acesta a fost lansat în mai 2005 și face parte din Intact grupului. Antena 3 este, de asemenea, distribuit în Serbia în pachetul de limbă română suplimentar al DTH platforma Digi TV . Site-ul oficial al postului de televiziune găzduiește spectacole toate de zi cu zi, care sunt puse la dispoziție pentru vizionarea într-o arhivă care este, în general, reîncărcat în fiecare lună. Începând cu 2006, postul de televiziune, de asemenea, a permis utilizatorilor online, pentru a urmări în direct pe internet pe site-ul său oficial .

  Antena 3 are rivalitate permanentă cu celelalte postul de știri majore românesc, Realitatea TV , detinuta de Elan Schwartzenberg .

  Antena 3 este o parte a doua cea mai mare trust media din România ( Intact ), care are o 14,6% din piata media romaneasca.Este o veste și talk-show numai post și este destul de mult similar, conceput pentru BBC World sau CNN.com , dar la o scară mult mai redusă. Site-ul postului de radio primește o medie de 50.000 de vizitatori pe zi, fiind unul dintre cele mai vizitate site-uri romanesti de pe piata, [ 3 ] a pierdut doar pentru Realitatea.NET, (pagina web Realitatea TV, Realitatea TV fiind prima rețea de știri de rating, Antena 3 - al doilea). Prin comparație, Gazeta Sporturilor , un alt produs media detinut de Intact devine mai mult de un milion de utilizatori pe zi, fiind site-ul cel mai vizitat român din lume.

  Antena 3 este una dintre cele cinci canale de televiziune din România care au ancore live în fiecare oră 24/7.