Advertising Console

  Kevin Costner and Modern West - Red River HD

  Reposter
  Eastern Daily News

  par Eastern Daily News

  777
  207 vues
  Muzica country;
  Articol principal: Kevin Costner & Modern West

  http://www.dailymotion.com/group/Kevin_Costner_World_Friends

  Costner pe scenă în luna iulie 2010
  Costner este cantareata in Kevin Costner & Modern West , o stâncă țară trupa pe care a fondat-o cu încurajarea de soția lui Christine. Ei au început un turneu mondial, în octombrie 2007, care a inclus spectacole în Istanbul și Roma. Grupul a efectuat, de asemenea, la cursele NASCAR Sprint Cup Series de la Daytona International Speedway și Lowe Motor Speedway în Concord, NC.

  Trupa a lansat un album țară, Adevăruri Untold , la 11 noiembrie 2008 la Universal Records Sud . Albumul a ajuns pe locul 61 pe Billboard Top albume de țară și nr 35 de pe Top Heatseekers diagramă. Trei single-uri ("Superman 14", "Long Hot Night" și "Backyard"), au fost lansat la radio, deși nici unul nu s-au cartografiat. Single-ul "Superman 14", a fost făcută într-un video de muzică live.

  În 2009, ei au mers in turneu cu deschiderea acționa de rute alternative . În luna august, la Jamboree Big Valley în Camrose, Alberta , Costner si trupa au fost programate viitor pe scenă, atunci când o furtună severă a lovit, prăbușirea scena si se afla pe scena principala. O persoană a fost raportat mort și patruzeci de răniți. Mai târziu, o licitație a avut loc pentru a strange bani pentru cei doi fii tineri ale femeii ucise. O cină cu Costner a fost scos la licitatie pentru 41.000 dolari. Două chitare, un autograf de Costner, a ajutat la creșterea un alt 10.000 dolari fiecare.
  Un al doilea Kevin Costner și Modern West album, porniți-l , a fost lansat în februarie 2010, în Europa și a fost susținut de un turneu european. În iulie 2012, trupa a cantat in Halifax , Nova Scotia, la a 20-anuale Joc Telus Lumea Piei în sprijinul IWK Centrul de Sanatate Foundation, donând o chitara cu autograful personal de Costner

  THE BAND;

  Kevin Costner: vocals, guitar
  John Coinman: guitar, vocals
  Teddy Morgan: guitar / producer
  Blair Forward: bass
  Larry Cobb: drums
  Park Chisolm: guitar / Vocals
  Bobby Yang / Roddy Chong / Luke Bulla : fiddle
  Guests:
  Sarah Beck / Lily Costner : guitar, vocals
  Kevin Costner @arqueonautas
  http://www.arqueonautas.de/kevin-cost...