Advertising Console

  Eurovision Copenhagen 2014 - United Kingdom - Molly(Children Of The Univers)

  Reposter
  Eastern Daily News

  par Eastern Daily News

  773
  207 vues
  Despre Molly

  Molly Smitten-Downes este o până și provenind Singer / compozitoare din Marea Britanie. Pe 10 mai Molly va arboreze pavilionul pentru Marea Britanie în Marea Finală a Eurovision Song Contest 2014.
  La 59 Eurovision Song Contest Molly va efectua o melodie pentru copii a universului , co-scris cu producatorul suedez Anders Hansson. copii ale universului îmbină siruri de caractere și armonii peste o bataie pounding tobe in timp ce versurile promova mesajul universal al dragostei și unității.

  Molly a crescut în Leicestershire, un mic județ în inima Angliei. Ca un copil Molly ar scrie poezii și, în curând au dat seama că au devenit de fapt song lyrics. Molly a continuat să studieze muzica la colegiu și în 2008, a marcat primul său UK top zece a lovit cu Picuri de ploaie , o colaborare cu superstar DJ Sash! În 2012 Molly a castigat cel mai bun act Urban / Pop la live și nesemnate, un concurs din Marea Britanie foarte apreciat de artiști nesemnate și acte. 2013 a adus în mai mult succes ca Molly a fost atribuit câștigător al "Best Song", la cel mai bun dintre britanici nesemnate Music Awards pentru ei originala cale generație pierdută.

  În 2014, echipa BBC Eurovision descoperit Molly prin intermediul BBC Introducerea, o inițiativă concepută pentru actele nesemnate și artiști, care ar dori să obțină melodiile lor originale auzit la BBC Radio.

  Eurovision - un concept de mare

  Molly a luat de locuri de muncă de a crea o melodie pentru Eurovision Song Contest foarte serios si spune ca piesa "necesare pentru a fi un concept de mare. Nu poate fi doar un cântec frumos, aceasta trebuie să fie un pic anthemic. Așa că am venit cu șase sau șapte idei în spațiul de 48 de ore și asta doar s-au remarcat. " Molly speră copii ale universului se va conecta cu întreaga Europă și știe ce trebuie să faci pe noapte, declarând "Este vorba despre performanta live. Trebuie sa avem ceva dramă, le-ați luat pentru a obține că arena de a simți ceea ce esti cântând despre și, sperăm, le obține pe picioarele lor sau inspirat într-un fel. "

  Mai devreme de memorie Eurovision Molly a fost Gina G (care a reprezentat Marea Britanie în 1996). Molly spune: "Imi amintesc ca la prima mea disco școală și practica se mută cu toți prietenii mei."

  Acum, Molly are sansa ei de a reprezenta Regatul Unit și vrea să facă țara ei mândru. Ea spune "pentru a reprezenta Marea Britanie la un astfel de concurs mare, nu numai ca o cântăreață și interpret, ci ca un compozitor este o onoare de necrezut."