Advertising Console

  Eurovision Copenhagen 2014 - Sebalter - Hunter of Stars

  Reposter
  Eastern Daily News

  par Eastern Daily News

  767
  275 vues
  Despre Sebalter

  "Pentru a fi la Eurovision Song Contest Stage este un vis devenit realitate", asta e ceea ce a declarat Sebalter după victoria sa în selecția națională elvețiană. Marca comercială de cantareata carismatic este vioara lui, care l-au însoțit de-a lungul carierei sale muzicale de la frageda varsta de sase. Sa Eurovision Hunter de stele este, de asemenea, primul single de pe viitorul album de debut.

  Cântecul său "Hunter a Stars» a câștigat selecția națională în luna februarie a acestui an. -În vârstă de 28 de ani, al cărui nume real este Sebastiano Pau-Lessi, locuiește în cantonul vorbitor de limba italiana Ticino.

  Pe scena de la evenimentul elvețian, Sebalter mulțumit publicul prin ridicarea vioara lui la cer. Acest lucru a fost o coincidenta, ca instrument l-au însoțit de-a lungul carierei sale muzicale de la începutul său, la frageda varsta de sase. Învăța să cânte la vioara de-a lungul anilor săi din copilărie a deschis ochii Sebalter la posibilitățile infinite pe care muzica le oferă. În timpul adolescenței sale, Sebalter simțit nevoia de a extinde orizonturile sale: el a luat o chitară și a încercat mâna la scris cantece.

  Cu toate acestea, în cazul în care atunci în vârstă de 18 de ani, Sebalter a avut prima sa pauză în carieră, a fost din nou datorită vioara lui credincios. Joc de versatil și energic Sebalter lui l-au propulsat pe o plimbare muzicală de 10 de ani, în calitate de co-solistul unei trupe de țară-folk bine-cunoscut cu sediul în Elveția.

  În 2012 - după patru albume, mai mult de trei sute de spectacole live, si joaca in fata unui public de peste 10.000 de persoane - Sebalter simțit mancarime sa compozitie adolescent întoarce cu o răzbunare. El a decis să închidă un capitol carieră minunată și deschide unul nou ca un artist solo. El a început imediat să scrie și de înregistrare melodii, în căutare de sunet perfect, care ar asigura un echilibru între rădăcinile sale populare, sensibilitățile sale poetice și energia live-pe-scena. După un an de lucru intens, a știut că a găsit-o - și a decis să-l pună la încercare prin introducerea Eurovision Song Contest.

  A fost un joc de noroc, dar ea a dat roade. Melodia lui Hunter de stele , care este, de asemenea, primul single de pe viitorul album de debut, a fost selectat ca câștigătorul și, astfel, intrarea oficiala Elveției pentru Eurovision Song Contest. Această realizare nu ar fi putut veni la un moment mai bun pentru Sebalter, care este de a pune ultimele retușuri la noul său album, și se pregătește pentru un turneu oficial în această vară.