Advertising Console

  Eurovision Copenhagen 2014 Ten(10) Finalist 2

  Reposter
  Eastern Daily News

  par Eastern Daily News

  767
  207 vues
  Paula Seling & OVI calificati pentru Marea Finala a Eurovision Copenhagen 2014 din data de 10 Mai 2014.
  Cântec
  Miracle
  versuri | versuri în franceză | versuri în limba engleză

  Compozitor (i)
  Ovi, Philip Halloun, Frida Amundsen, Beyond51

  Scriitor (e)
  Ovi, Philip Halloun, Frida Amundsen, Beyond51


  Paula Seling este un cântăreț român, compozitor, muzician, producător înregistrare, interpret, personalitate TV și artist. Născut într-o zi de Crăciun, ea a început să cânte la pian la vârsta de șase ani și a câștigat câteva premii ca un jucător clasic pian. Când ea a fost de zece ani, ea a avut prima ei performanță vocală solo, în corul școlii. De atunci, ea a câștigat aproape toate trofeele în festivaluri de muzica din Romania
  În 1998, ea a înregistrat primul ei album și de atunci a lansat mai mult de cincisprezece. Paula oferit dublarea român în Cars 2 pentru Holley Shiftwell și ea a fost ales de către Walt Disney Studios Home Entertainment pentru a înregistra melodia Duhul Meu Flies-Chiar Pot Zbura, pentru filmul animat "Brave" - "Neinfricata". În 2011 ea a fost un jurat și mentor la X Factor românesc.

  Paula vorbește, scrie și efectuează în limbile română, engleză, franceză și italiană. De-a lungul anilor, ea a avut multe colaborări cu nume mari din industria muzicala cum ar fi: Al Bano, Anita Doth (2 Unlimited), Alexander Rybak. Ea a fost invitat pentru a deschide concertele de Beyonce (2007), Michael Bolton (2007), Chick Corea (1998), Joan Baez (1997).

  Ea este un susținător deschis al libertăților personale, drepturilor individuale și a drepturilor omului, o sursă de inspirație pentru tineri oameni și prin stilul ei, harul și umilință ea oferă un exemplu pentru noi toți. În 2010, Paula și Ovi reprezintă România la Eurovision Song Contest 2010 , cu piesa Playing With Fire și-au terminat al treilea în finala.

  Despre OVI

  OVI este o cântăreață talente, compozitor, producator si muzician care se simte cel mai mult la domiciliu, atunci când el performante. Posibilitatea de a conecta cu publicul său este aproape instantaneu susținută de mulți ani de divertisment oameni din întreaga lume. Gândiți-vă la el un pic de o moderne Billy Joel, ca un cunoscut artist norvegian, el a descris-o. A început să cânte de la o vârstă fragedă și, ca un spirit liber, el a călătorit de la Japonia la Islanda înainte de a stabilit în Norvegia, a doua casa lui.

  Evidențiază cariera Ovi includ diverse colaborari cu artisti internationali, compozitori si producatori, cum ar fi: Simone, En Vogue, Preston Glass, Simen Eriksrud, Morten Stjernholm, Philip Halloun, Beyond51, Mike Raw, Espen Berg, D'sunet, Thomas Shulz, Adam Powers și Paula Seling, printre altele, și, de asemenea, o mulțime de premii muzicale primite pentru cântând și compunere.

  Ovi este în prezent semnat cu daWorks eticheta Oslo, bazate și ca un compozitor cu Warner Chapell Scandinavia și el se pregătește de-al doilea album al sau ca un artist solo. În 2010 el a scris Playing With Fire și a cântat-o ​​în duet cu Paula Seling.

  Copenhaga
  Copenhaga este capitala Danemarcei, fiind situată pe coasta orientală a insulei Sjælland și în mica insulă Amager, față în față cu strâmtoarea Øresund. Orașele suedeze Malmö și Landskrona se află pe coasta opusă. Wikipedia
  Populaţie: 559.440 (2013)
  Suprafață: 88,25 km²
  Înființare: 1167
  Meteo: 10 °C, vânt dinspre SV cu 10 km/h, umiditate de 87 %
  Ora locală: joi 22:55
  Atracții turistice: Tivoli Gardens, The Little Mermaid, mai multe
  Facultăți și universități: University of Copenhagen, Copenhagen Business School, Technical University of Denmark, IT University of Copenhagen, The Royal Danish Academy of Music, International Business School of Scandinavia, Danish Forestry College