Advertising Console

  24 Студио 22-04-2014

  Repost
  24Vesti Televizija

  by 24Vesti Televizija

  150
  6 647 views

  7 comments

  G Petrusevski
  24 ВЕСТИ СДС СОРОСОИДСКА ФАШИСТИЧКА !!!
  By G Petrusevski2 years ago
  G Petrusevski
  ТЕНДЕРБЕГ ЗАЈЧЕ АЈДЕ НА ВОСТАНИ И ЌЕ НЕ ВИДИШ НАС МАКЕДОНЦИТЕ !!!
  By G Petrusevski2 years ago
  G Petrusevski
  абе ГЛУПАК ТЕНДЕРБЕГ ЗАЈЧЕ КАКО БЕШЕ ОНОЈ СТЕВО, А ПРЕД ТОА СТЕВЧО, А МОЖЕБИ ВО ИДНИНА И СТЕВОС. ГИ КАЖА МАКЕДОНЦИТЕ ДЕКА СЕ СТОКА !!!!
  ЕЈ МАЛОУМЕН ТЕНДЕБЕГ ЗАЈЧЕ ТИ САМО ВО ИДРИЗОВО !!!
  By G Petrusevski2 years ago
  G Petrusevski
  а сега се закануваш со востание или нели на улица, е па тендербег зајче повели и ќе ги видиш Македонците !!!
  By G Petrusevski2 years ago
  G Petrusevski
  тендербег зајче ќе јадеш живи луѓе !!!
  тендербег зајче ќе се пука ѓе има пукање !!!
  By G Petrusevski2 years ago
  Show more comments