Advertising Console

  AGENCIJA ZA MEDIUMI ZA 24 VESTI 22 04

  Repost
  24Vesti Televizija

  by 24Vesti Televizija

  150
  412 views

  1 comment

  G Petrusevski
  ШИПТАР ФАШИСТ ОД УЧК НЕЛИ ДУИ ЛАЖИ ЛАЖИ !!!!
  А ОВАА БЕШЕ СОРОСОИД СДС ЛОПОВ !!
  24 ВЕСТИ СДС ЛОПОВСКА ФАШИСТИЧКА И ШТО СЕ СРАМИТЕ БЕ СДС МЕГАФОНИ 24 ВЕСТИ ЛОПОВИ !!!
  А ТЕЛМА СДС ЛОПОВСКА ШТО ДА СЕ КАЖЕ !!
  АБЕ СДС ЛОПОВИ 24 ВЕСТИ ДА ИМАШЕ ЕДНА ТВ ДО 2006 ГОДИНА ЗА ВМРО КАКО ВИЕ ШТО СТЕ ЗА СДС ЛОПОВСКУ, Е ТОГАШ СДС ЛОПОВСКА ЛЕТАШЕ НАДВОР ОД МАКЕДОНИЈА !!!
  ЕЈ СДС ЛОПОВИ 24 ВЕСТИ СЕГА ИМАТЕ БЕ ПОРТАЛИ,ФЕЈСБУК,ВЕСНИЦИ,ТЕЛЕВИЗИИ,РАДИА И ПАК ГУБИТЕ ЛОПОВИ ФАШИСТИ ГРЧКО ШИПТАРСКИ !!!
  By G PetrusevskiLast year