Advertising Console

  Horia Brenciu & HB Orchestra - Romexpo (29/30.Martie.2014) Part Two

  Reposter
  Eastern Daily News

  par Eastern Daily News

  771
  645 vues
  Sfârşitul lunii martie a venit cu două concerte savuroase susţinute de Horia Brenciu & HB Orchestra la Romexpo, pe 29 şi 30 martie 2014. Aşa cum le promisese fanilor săi, Horia Brenciu le-a oferit acestora două show-uri de senzaţie, de la care nu au lipsit nici invitaţii speciali.

  Obişnuiţi cu spectacolele pe care Horia Brenciu le-a susţinut de-a lungul timpului la Sala Palatului, ideea de a alege Romexpo pentru desfăşurarea evenimentului a fost un mare avantaj care a contribuit la reuşita întregului show, deoarece a permis producţiei să folosească o multitudine de efecte speciale care ar fi fost greu de realizat într-un alt loc.

  Concertul lui Horia Brenciu & HB Orchestra a fost prima producţie muzicală românească care a avut loc la Romexpo. În deschiderea spectacolului publicul a avut parte de un concert susţinut de Julie Mayaya, câştigătoarea celei de-a doua ediţii “Vocea României”, şi care a cântat împreună cu Zaza Band.

  Un început în forţă, cu multe efecte pirotehnice

  În jurul orei 19:30, Julie Mayaya, acompaniată de Zaza Band, i-a încântat pe fani cu vocea sa puternică şi efervescentă, dovedindu-le tuturor că a meritat din plin titlul de “Vocea României”.
  La scurt timp după momentul muzical al cântăreţei, mai precis la ora 20:00, Horia Brenciu şi-a făcut intrarea magistrală pe scenă împreună cu talentaţii instrumentişti din HB Orchestra, şi nu oricum, ci printre focuri de artificii şi efecte pirotehnice ce izbucneau din toate părţile scenei.

  Artistul, îmbrăcat cu un sacou argintiu foarte sclipitor, a deschis show-ul cu binecunoscutele piese “La radio” şi “Aşa e viaţa mea”, fiind întrerupt la un moment dat şi de Cosmin Seleşi, moderator al emisiunii “Te cunosc de undeva”, difuzată pe postul de televiziune Antena 1. Deşi momentul lui Cosmin Seleşi se voia a fi comic, acesta urcând pe scenă prefăcându-se că nu-şi găseşte locul în sală, efectul nu prea a fost cel scontat, fiind destul de lipsit de amuzament. Înţelegem că acum Antena 1 e noua casa a lui Horia Brenciu, dar cred că se putea renunţa la intervenţia deloc fericită a lui Cosmin Seleşi.

  Antonia a dat startul invitaţilor speciali

  Primul invitat special în cadrul spectacolului a fost Antonia, care a păşit pe scenă pe ritmul melodiei “Sanie cu zurgălăi”, purtând un outfit extravagant aşa cum ne-a obişnuit deja. Horia Brenciu nu a mai contenit cu laudele la adresa Antoniei, admirându-i frumuseţea şi tinereţea. Totuşi, artistul nu a ezitat să-i reproşeze Antoniei că nu prea ştie să facă atmosferă şi să facă publicul să erupă, aşa că el s-a oferit să-i ofere cântăreţei o lecţie în acest sens.

  Astfel, Horia Brenciu a realizat împreună cu Antonia un medley alcătuit din piese precum “Whatta Man”, “California Love”, “Hey Sexy Lady” şi “Let’s Talk About Sex” care, ce-i drept, au mai animat publicul. Înainte ca Antonia să părăsească scena, Horia a mai interpretat alături de ea piesa “September” de la Earth, Wind & Fire.

  O orchestră desăvârşita şi mulţi dansatori talentaţi

  A urmat un moment plin de vigoare datorită mulţimii de dansatori în costume multicolore care a umplut scena, mişcându-se pe ritmul unor piese ca “You’ll Be Mine (Party Time)”, “Bantu” şi “Toată lumea dansează cu mine”.
  Horia Brenciu a fost extrem de energic pe toată durata acestui moment, manifestându-şi şi prin dans bucuria de a se afla în faţa unei săli pline de oameni fericiţi că-l pot asculta live. În acelaşi timp, şi noi ne-am bucurat să constatam profesionalismul muzicienilor din HB Orchestra, care au oferit prospeţime întregului show, acoperind de cele mai multe ori şi scăpările de note în vocile artiştilor.

  Pepe şi Horia Brenciu – un duet atipic

  Cel de-al doilea invitat special al lui Horia Brenciu a fost Pepe, nelipsit se pare şi la spectacolele artiştilor din România şi omniprezent mai ales la emisiunile televizate. Pepe a urcat pe scenă cântând una din cele mai cunoscute piese ale sale, “Spune-mi cine”, după care a fost felicitat de Horia pentru familia sa şi pentru faptul că a devenit de curând tată.