Divorce gemist: Seizoen 1 en 2 van Divorce gratis terugkijken

Divorce

door Divorce

2
23 544 views
  • Informatie
  • Exporteren
  • Toevoegen aan
Terugkijken: http://www.divorcegemist.com

Divorce gemist? Nu kun je alle afleveringen van seizoen 1 en 2 van Divorce gratis terugkijken in plaats van per aflevering te betalen op de rtl website. Divorce is de mannelijke tegenhanger van Gooische vrouwen en gaat over 3 mannen in een (aanstaande) echtscheiding.

Het is simpel, Divorce terugkijken in 4 simpele stappen:

Stap 1. Ga naar de website http://www.divorcegemist.com

Stap 2. Kies de aflevering die je wilt kijken

Stap 3. Voltooi een van de acties, dit kost je slechts 1 minuutje

Stap 4. GENIETEN! Na het voltooien van de actie ga je automatisch door naar de aflevering die je hebt gekozen.

De 3 hoofdpersonen zijn Boudewijn, Joris en David. Boudewijn (Jeroen Spitzenberger) is een succesvolle makelaar en een ware player. Hij is enorm populair bij de vrouwen met zijn vlotte babbels. Zijn vrouw Sophie besluit te scheiden van Boudewijn wanneer hij voor de zoveelste keer de verleiding van andere vrouwen niet kan weerstaan. Sophie blijft samen met de kinderen in het huis wonen waarop Boudewijn een nieuw onderkomen dient te vinden.

Joris is de goedzak van de drie. Sinds zijn middelbare school is hij al samen met zijn "grote liefde" Joyce. Een kindje krijgen is tot heden nog niet gelukt, ook niet ondanks meerdere IVF behandelingen. Deze behandelingen met hormonen hebben Joyce veranderd en Joris ziet geen verdere toekomst met haar.

Als laatste heb je David. De kleinere van de 3 maar de oh zo gezellige knuffelbeer die eigenlijk altijd wel enthousiast over alles is. David en zijn vrouw Tamar gaan scheiden omdat Tamar in David is teleurgesteld. De twee kinderen blijven bij Tamar wonen.

0 commentaar