Feet of Flames - Michael Flatley(Hyde Park,London,England)cd2

Découvrir le nouveau player
Eastern Daily News
620
1 348 vues
  • Infos
  • Exporter
  • Ajouter à
  • Playlists
Picioare de Foc: in Hyde Park London,

Picioare de Foc au Fost lansate în 1998 de dansatorul Michael Flatley , facut celebru de Riverdance . În primul rând a creat pentru ultimul spectacol Flatley ca "Lord of the Dance", spectacolul a fost o performanță unică în Londra Hyde Park pe 25 iulie 1998, in fata a aproximativ 25.000 de spectatori. Spectacolul se aseamănă mult cu predecesorul său, Lord of the Dance. Cu toate acestea in Picioare de Foc fuzionează trupe, adauga numere noi, și o nouă etapă, cu niveluri multi-nivel pentru dansatori la final. Printre noile numere este solo a lui Flatley - "Picioare de Foc", in spectacolu se bazează în jurul valorii. Spectacolul a introdus unele dintre elementele-cheie care sunt acum prezentate, atunci când efectuează Flatley. Pantofii cu toc-argint realizate de Freed din Londra au fost folosite pentru prima dată în acest spectacol. Ecrane TV de pe ambele parti al scenei au fost, de asemenea, instalate și folosite acum în toate spectacolele ca o caracteristica "Flatley". Filmul din spectacolul Hyde Park a fost distribuit mai târziu pe VHS si DVD.

Picioare de Foc 2000 World Tour
La douăzeci și unu septembrie 1999 Michael Flatley a anunțat ca spectacolul Picioare de Foc va fi prezentat intr-un turneu mondial pentru anul 2000. Acest tur a început de miercuri, 1 martie 2000, în Germania. Spectacolul a fost diferit în mod semnificativ de la versiunea originală din 1998. Spectacolul a avut număre noi, noi piste, o nouă linie de poveste și o "perspectivă cu totul nouă", în cuvintele lui Flatley. Dansatoarele principale; Bernadette Flynn și Gillian Norris au fost înlocuite cu Sarah Clark și Leigh Ann McKenna . Daire Nolan a fost înlocuit de Stephen Brunning . Atât Daire Nolan și Gillian Norris a continuat să urmeze cariera lor după 1998 in spectacol. Bernadette Flynn a plecat să danseze cu Lord of the Dance cu trupa până în 2001. Unele dintre personajele schimbat ușor în spectacol. Lord of the Dance a devenit Firespirit, Saroise devenit Swan și Morrighan Temptress a devenit Cleopatra. Lordul Întunecat a fost menținut, dar sunt cuvintele pe care ei încă folosite Don Dorcha ca nume. Parte Helen Egan ca micul spiritul a devenit bufonul curții în World Tour. Punctul culminant al turului 2000 a fost Flatley și trupa pe scena din Budapesta cu peste 100.000 de spectatori. Partea europeană a World Tour 2000 încheiat la 29 iulie 2000, în Castelul Stormont , Belfast , Irlanda de Nord.

Picioare de foc 2001 "Victory Tour"
Turneul 2001, numit "SUA Victory Tour", a avut un spectacol previzualizare din 6 iunie 2001 în Centrul Bi-Lo , Greenville, Carolina de Sud . Turneul a început în mod oficial la 8 iunie 2001 în American Airlines Arena , Miami, Florida . Punctul culminant al turului a fost Michael Flatley efectuarea pentru prima dată în Madison Square Garden din New York, la 29 iunie 2001. Victory Tour sa încheiat la 29 iulie 2001, în Dallas, Texas, la American Airlines Center , al doilea eveniment care va avea loc la locul de desfășurare. Ultima dată când picioarele lui Flames turneu mondial a fost realizat a fost de 29 iulie 2001. Michael Flatley sa spus că s-au retras în acea noapte ,dar mai târziu, în 2005, s-ar ieși cu un nou spectacol, Celtic Tiger .

Picioare de Foc 2008 & 2009 Tour
Picioare de Flames a revenit pe scena mondială pentru o perioadă scurtă cu plumb dansatori Damien O 'Kane și Bernadette Flynn conducere cârma. Acest lucru va marca prima dată în istoria show-ului că Michael Flatley nu ar fi jucat sau dans în ea. Acest spectacol prezentat dansuri / costume de la 1998 versiune Hyde Park. Mai târziu, în 2009, Flatley va reveni în rolul principal.

2009;
În 2009, Michael Flatley a reluat rolul său în turneu 2009 ce a avut loc la Taipei Arena în Taipei , Taiwan. Acesta a fost filmat pentru DVD-uri și mai târziu a lansat așa cum a declarat pe site-ul său. Acesta a fost, de asemenea, lansat pe Amazon.com și Amazon.co.uk de redare HD, în 2010.

0 commentaire