Advertising Console

  World of Warships - E3 2013(Cinematic Trailer- EU)

  Reposter
  Eastern Daily News

  par Eastern Daily News

  758
  159 vues
  DESPRE
  Lume de nave de război este o acțiune naval MMO free-to-play, care aruncă jucătorii în epoca a secolului XX războaiele mare devastatoare. Se arunca cu capul în luptele masive navale și îmblânzi puterea copleșitoare de titani multiton de a cuceri în largul mării.

  Jocul oferă numeroase oportunități strategice pentru succesul în luptă. Greve brusc de la capac, viclean atacuri de flancare sau deschis cap-la-cap-intalneste fiecare jucător va avea zeci de tactici pentru a alege de la.

  Pentru a aplica o mare varietate de tactici, jucătorii vor avea mai multe tipuri de nave de luptă, la comanda lor, inclusiv portavioane care oferă suport aerian cu rază lungă de menținerea la distanță de luptă reală, puternice cuirasate și crucișătoare grele, capabile să scarify inamic cu numai aspectul lor , și lumină și agil distrugătoare , folosind atacuri mortale de grup.

  Flota mare de Nave de luptă
  Fiecare mașină are o combinatie unica de putere de foc, viteza, armura, si rezistenta. Un pachet de distrugătoare agile va obosi adversarii lor, nave de luptă imense pot aluat în jos orice țintă, cu o pereche de principalele salve de calibru, și portavioane pot acoperi aliaților din aer sau de rutare o celulă avion spre inamic. Efortul lor comun și cooperarea eficientă va aduce echipa spre victorie perfect.

  Varietate de Battle Arenas
  Hărți navale diverse cu schimbarea condițiilor meteorologice va îmbogăți modul de joc, în timp ce grafica realiste, se va deplasa jucători în lupte epice, în toate colțurile planetei, din apele de coastă din Europa de Nord a arhipelaguri autentice ale Pacificului.

  Singur Realm MMO Battle
  Război MMO serie World of Tanks, World of Warplanes și mondial de nave de război, se vor uni în curând pentru a crea universul gaming colectarea de milioane de jucători într-o singură comunitate de gameri de război. Economie comune va permite transferul de resurse între toate cele trei jocuri. O singură hartă globală va reuni tankmen, piloti si marinari sub o ceartă comun pentru dominarea lumii.