Advertising Console

  Accident,Nepasare sau Crima cu Premeditare(4)

  Repost
  Eastern Daily News

  par Eastern Daily News

  787
  115 vues
  20.Ianuarie.2014,Romania,Europa;
  Un avion Smurd cu 6 pasageri(medici+doi piloti) pilotat de Adrian Iovan care efectua un zbor de urgenta de la Bucuresti la Oradea a aterizat fortat in zona Pasului Ursoaia in muntii Apusenii in jurul orei 15,50".
  Avionul a fost descoperit de doi tarani Romani,Trif Gh. si Giurgiu Gh.avand coordonatele accidentului date de seful de post MAI din com.Albac,Marius Neagu dupa 6 ore de la producerea accidntului.
  Victimile(Dr.Zamfir)au putut sa vorbeasca permanent la telefon cu Prof.Dr.Irinel Popescu si cu Dr,Victor Zota.
  Cu toate acestea au fost gasiti deabia dupa 7 ore de la accident.
  Acestia au sunat de cel putin 5 ori la Serviciul Unic de Urgenta;112,incepand cu orle 15,51"minute.
  Mai mult de atat au dat si coordonatele GPS de pe telefoanele lor mobile.
  La ora producerii accidentului toti pasagerii avionului plus pilotii au supravituit si doi dintre acestia au murit dupa 2 ore datorita socului hiportermic(frigului) si anume pilotul Adrian Iovan si tanara de 23 de ani studenta in anul 5 la fac.de medicina Carol Davila,Aura Ion.
  Cu toate ca avioanle SMURD sunt echipate cu aparate GPS de localizare in caz de accident aviatic.
  Telefoanele mobile pot fi localizate cu abateri de cativa metri.
  Aviatia civila si militara pot depista orice aeronava cazuta in catva minute cu ajutorul radarelor de la sol si din aer.
  Google Earth poat localiza la fel orice persoana sau obiect prin satelit la o precizie de cativa metri.
  Nu a fost creata nici-o celula de criza in acest caz.
  Pilotul Adrian Iovan si tanara Studenta la medicina Aura Ion au murit inghetati dupa 2 ore de la accident dupa declaratiil medicilor legisti.
  Se pune intrebarea; a fost accident,nepasare sau CRIMA CU PREMEDITARE?
  PS;Dragi"TOVARASI"ai servicilor secrete,la prima incercare de al "sinucide"pe pilotul Adrian Iovan la el acasa,nu va reusit,la a doua incercare cand l-ati chemat de acasa sa efectueze un zbor de linie pe un avion de pasageri pe care trebuia sa-l piloteze altcineva si i-ati "uitat"o masina utilitara pe pista nu va reusit pilotul Adrian Iovan a evitat la milimetru o catastrofa aeriana,acum va iesit,l-ati chemat sa faca o cursa pe o rabla de avion IESITA DIN UZ,nefiind dotat sa zboare pe timp de noapte si ceata,pe o vreme nefavorabila,l-ati trimis la moarte,pe el si ceilati medici chirurgi si culmea omul reuseste sa aterizeze fortat in padure si sa salveze vietile celorlati pasageri.
  Atunci a-ti intrat in panica si a-ti dezimformat echipele care sau deplasat sa caute epava avionului dandu-le coordonate false cu toate ca avionul emitea semnalul de SOS,mai mult doctorul Zamfir a dat coordonatele exacte GPS de pe telefonul sau mobil celor de la 112.
  Se pune intrebarea de ce l-ati vrut mort pe pilotul Adrian Iovan,indiferent de consecinte?