Advertising Console

    Alborada - PERIACUY ÑAWY

    Reposter
    Eastern Daily News

    par Eastern Daily News

    726
    393 vues

    1 commentaire

    Eastern Daily News
    Alborada Group ( Peru ) ;
    Alborada este un grup de muzica contemporana indigene Andină peruvian creat în 1984 , multe din cântecele sale sunt cântate în quechua
    Istorie [ edit · edita cod ]

    Istoria grupului a început în 1984 , când Sixto Ayvar Alborada fondat în orașul său natal , Ocobamba . Muzica sa inspirat de fapt culturile native ale Anzilor peruvieni , este efectuată de către Sixtucha de terenuri germanice , în cele din urmă stabilindu-se în orașul Köln . De atunci, urechea muzician lui se extinde de toate genurile și stilurile care coexistă într-un oraș cosmopolit , oferind o sensibilitate diferită la instrumentele , indiferent de originea lor . Tradiționale de muzică andină , mâinile și vocile Alborada , este modernizat , reînnoit . La început , să sprijine și împingeți Manuelcha recunoscut și Julio Prado Humala a fost fundamentală .
    Dar multe alte nume Alborada a trecut prin diferite experiențe și naționalități . Cu toate Alborada experimenta și a abuza de diferite forme muzicale , dar intotdeauna cu stilul lor special și distinctiv . De la tradițional strict prin fuziunea și muzică pentru meditație . În industria de abordarea " Tropical ", a dansului și ritmuri contemporane . În seria " Melodii ale inimii " și " de neuitat Melodii " explora populare ritmurile de Vest .
    Dar este cu sosirea lui Lenin și Victor Valle de la Torre la noul sunet de Alborada este berii . Se adaugă o nouă stiluri si ritmuri pe care le aduc în comunitățile lor , experiențele dobândite prin vizitarea culturilor indigene din Canada și Statele Unite ale Americii . Aceste noi experiențe sunt evidente din producția sa " Meditația " , unde Alborada implică faptul că sunetul lor nou merge mult dincolo de o simplă întrebare stilistic . În spatele noua propunere sarcina dificila de a construi punți interculturale între grupuri separate de capricios piei de istorie . Țineți minte că în urmă cu mulți ani în tradițiile indigene din America de Nord și de Sud au fost capabili să se hrănească pe fiecare parte, astfel Alborada cu spiritul său de aventură și inovatoare a vrut să meargă în sens opus a cuceritorilor , aducând tradițiile acestor popoare .
    În albume recente " Autostrada Soarelui " sau " instrumentală ", se poate observa schimbările rapide cu care se confruntă grupul . Sunt încorporate noi instrumente ca de Est . În mod similar un nou îmbrăcăminte Alborada este creat de Sixto , inspirate de costumele purtate de peruane foarfece Dancers .
    Deși Alborada a participat cu alte grupuri internaționale, cum ar fi Bolivia " Savia Andina " și " The Kjarkas " doar a susținut publicului peruan a fi la Festivalul de Muzică a avut loc la Lima Park martie 2004 le atinge . În acest festival muzical și cei 22 de ani de la fondarea sa , Alborada a reunit 22 de muzicieni , inclusiv plus recenta sa : Wilber " Cebollita " Ayvar . Acum, Alborada nu este doar grup de muzică Andină , acum este o propunere artistic , care include muzică , dans și spectacole vizuale , ceea ce face fiecare de performanță este un nou eveniment .
    Este chitara cuplare admirabil ayacuchano Ronald Contreras , Oscar Cavero , Armando Manzanero și chitaristul Felipe Pumarada basistul Eva Ayllon . De asemenea, Cesar Lescano , Gian Marco bateristul si percutionisti Kike Herrera , Leonardo " Gigio ", Parodi ( de asemenea muzician Eva Ayllon ) și Hugo Bravo din urmă a câștigat un premiu Grammy cu Susana Baca , arată capacitatea de dialog cu andine . Nu există sensibilitate în vocile corului până în iulie Pumarada , Claudia Garcia și Julio Zavala profesor de canto . Nota de clasic si modernCésar Pacheco plasat pe violoncel și concertmaestru al OrchestreiSimfonice Naționale a Peru , Maria Elena Pacheco la vioară . Și tot sub conducerea muzicală și modalitățile de Ivan Raffo Lazarte .
    În contul avem mai mult de 16 de producții , talentați și de aer de inovare . Alborada continua mersul pe jos mână pe cei care ascultă și cred .
    Discografia [ edit · edita cod ]

    1992 - Întâlniri
    1994 - Dedicat
    1995 - transfuzie
    1996 - Astrovision
    1997 - Tropical
    1998 - Melodii ale inimii 1
    2000 - Melodii ale inimii 2
    2001 - Melodii de neuitat
    2002 - Meditație
    2003 - Cinci spirite
    Chankas vii - 2004
    2004 - Alborada live
    2004 - Alborada live DVD
    2005 - Instrumental
    2005 - Drumul spre soare
    2005 - Melodii de Craciun
    2006 - Anquayllu
    2006 - Sunqunchikpy Otavalo
    2007 - live Qapaq Anquayllu
    2007 - Pacha Achikyaq
    2011 - Pachacutec Qoscollactay
    Date publică 16.12.2013
    Durata 04:57
    categorie Muzica
    Par Eastern Daily NewsIl y a 2 ans