Vuoi rimuovere tutte le tue ricerche recenti?

Tutte le ricerche recenti saranno cancellate

FC VOJVODINA - FC NOVI PAZAR 3-0 0-0

5 anni fa10 views

Twitter/Kaltz66Kaltz...Linked*in Tamara Pavlovic
30 10 2013 SERBIAN CUP
После 90 минута игре сусрет је завршен без голова (0:0).
Као у претходној рунди против Слоге у Краљеву, Војводина је у мечу с Новим Пазаром на „Карађорђу", имала среће на пенал-рулету.
У одлучујућим тренуцима гости су промашили три пута с беле тачке, а домаћини погодили и тако обезбедили пролаз у четвртфинале: Војводина -- Нови Пазар 0:0,. Пеналима 3:0.
Када је било јасно да ће победника одлучивати једанаестерци, тренер Новосађана Марко Николић је у надокнади времена, као и недавно у Краљеву, на терен послао искусног голмана Срђана Жакулу.
Он је доказани специјалиста за једанаестерце, али сада тично није било потребе да интервенише јер је Нови Пазар имао три непрецизна извођача.
Арсенијевић је погодио пречку, први Мутавџићев покушај, који је зауставио Жакула је поништен, али у новом извођењу првотимац Новог Пазара није био прецизан.
Коначно, ни Русмирове нишанске справе нису биле у реду, па су тако Новосађани захваљујући непогрешивима Врањешу, Шкулетићу и Радоји прошли у четвртфинале[

Segnala questo video

Seleziona un problema

Inserisci il video

FC VOJVODINA - FC NOVI PAZAR 3-0 0-0
Riproduzione automatica
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x16n0m7" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Aggiungi il video al tuo sito con il codice di incorporamento qui sopra