Xeni, Salihi, Samija Nga Data 15 11 2013 Ne Belgjik

1.659 visualizzazioni
  • Informazioni
  • Export
  • Aggiungi a
Shkelzen Morina, Salih Gashi dhe Sami Gashi Gjinden ne Nje Turne neper Europ Info: Mobil: +49 (0) 172 / 3032 425

0 commenti

Guarda altri video di EstradaShqiptare

Floriana Imeri - Zemër