Advertising Console

  24 Анализа 21-10-2013

  Repost
  24Vesti Televizija

  by 24Vesti Televizija

  164
  313 views
  Тема: Меѓу европските норми и македонската пракса, напишаното во извештаите за прогрес-ветувања за реформи, кои по нив следат како одговор на владините обврски - Каде е Македонија?