Advertising Console

  DOREL VISAN la "Jocuri de putere" (fragmente): "Un popor care îşi pierde identitatea este mai uşor de lucrat la gazele de şist!"

  835 views
  http://www.realitatea.net/dorel-visan-un-popor-care-isi-pierde-identitatea-este-mai-usor-de-lucrat-la-gazele-de-sist_1296386.html

  "Nu manelele sunt de vină, ci noi. Manelele pot să fie nişte cântece chiar frumoase. Noi am inversat valorile, pentru că nu mai avem preocupare culturală. Ne-am modernizat şi în cultură. Dorel Vişan: "Un popor care îşi pierde identitatea este mai uşor de lucrat la gazele de şist!", a spus actorul Dorel Vişan la REALITATEA TV.

  "La noi se vede deja sufletul mic al românului. Valorile nu sunt decât plăcerea şi folosul. Nu mai ducem viaţă morală. Compasiunea nu mai există, chiar dacă toţi se îngrămădesc să meargă la biserică. Biserica nu mai este spaţiul acela pe care l-a lăsat învăţătura lui Iisus. Noi ducem o viaţă greşită din toate punctele de vedere, omul modern nu se mai poate defini, l-am părăsit pe Dumnezeu. Şi ce i-a dat Dumnezeu? O libertate cu care nu mai ştie ce să facă. Exact asta facem şi noi românii", a mai spus actorul la REALITATEA TV.

  Dorel Vişan s-a arătat nemulţumit de faptul că nu sunt promovate valorile în România. "Sunt modele, dar nu sunt scoase în evidenţă", a spus actorul.