Vama - Media Music Awards Sibiu 2013

Découvrir le nouveau player
Eastern Daily News
622
370 vues
  • Infos
  • Exporter
  • Ajouter à
About
Media Music Awards, primele premii muzicale româneşti transparente şi imposibil de contestat, susţinute de Kiss FM şi Media Forest!
Description
Media Music Awards sunt primele premii muzicale din România transparente şi de necontestat, întrucât se bazeză pe raportările realizate de Media Forest Bucuresti- cea mai transparentă platformă de monitorizare din România la ora actuala.

Eveniment desfăşurat la Sibiu în faţa a zeci de mii de oameni va fi susţinut de Kiss FM-Kiss Tv si de Media Forest, instituţia care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzările tuturor artiştilor prin rapoarte săptămânale.

Pentru decernarea premiilor Media Music Awards, sunt luate în calcul difuzările posturilor de radio Kiss FM, Europa FM, Magic FM, Pro FM, Radio 21, Radio Zu, National FM şi Radio România Actualităţi, şi a posturilor de televiziune 1 Music Channel, Kiss TV, MTV România şi UTV.
Evenimentul se desfăşoara în data de 19 septembrie 2013, în Piaţa Mare din Sibiu- oraş desemnat în 2007 Capitală Culturală Europeană.

Editia din 2013 a Media Music Awards se va desfăşura pe parcursul a patru ore, timp în care pe scena din Piaţa Mare a Sibiului vor urca cei mai în vogă artişti ai momentului, pentru a-şi ridica trofeele meritate şi a oferi recitaluri live de calitate, în semn de mulţumire faţă de staţiile media care i-au difuzat în ultimele 12 luni.
Evenimentul este susţinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultură a Municipiului, şi mediatizat de ADPM PR, singura agenţie de Celebrity PR din România.

https://www.facebook.com/MediaMusicAwards

0 commentaire