Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Gusa: PONTA, ABULIC, INGENUNCHEAT de lobby-ul unor EVREI AMERICANI BOGATI si LACOMI

acum 4 ani292 views

Cozmin Gusa, interventie telefonica in direct la "Lifetime News" cu Amedeo Ene (Realitatea TV) - joi, 12 septembrie 2013

http://www.realitatea.net/gusa-ponta-cu-creierul-obosit-de-minciuni-fuge-confirmand-spusele-lui-antonescu_1268885.html

Analistul politic Cozmin Guşă arată că documentul semnat cu RMGC este "în profundul dezavantaj al statului român", iar acţionarii companiei se ocupă cu speculaţii în state slabe. El a criticat virulent atitudinea premierului Ponta pe acest subiect. "Sunt puţin mirat la cât de slab pregătit e guvernul României pentru această situaţie de criză", a punctat Guşă.

"Sunt puţin mirat la cât de slab pregătit e guvernul României pentru această situaţie de criză. O ţară guvernată în asemenea fel, în care astăzi preşedintele Senatului, colegul lui Ponta, ne anunţă de dimineaţă că avem un prim ministru parşivel, iar acesta iese în conferinţă de presă şi nu face altceva decat să îl confirme prin această fugă (n.r. fugind din conferinţă când a fost întrebat dacă susţine sau nu proiectul), ne arată cât de grav e afectată structura statului român. În alte state ar fi fost tratat cu subiect si predicat", a comentat Guşă ieşirea publică a lui Victor Ponta.

Contractul cu RMGC, in dezavantajul statului

"Aşa cum a fost semnat contractul, e in profundul dezavantaj al statului, cu nişte acţionari dovediţi, de-a lungul vremii, în postura lor de evrei americani bogaţi care fac speculaţii unde sunt state slabe. Dar in faţa unui asemenea lobby, sa ingenunchezi, să nu poţi comunica poporului tău ceva coerent, tu ca premier, să te opui, sa fii pro, apoi iar sa te opui şi acum să fii iar pro (...) Telespectatorii se intreabă ce se va întâmpla cu alte probleme mai grave: şcolile, într-un hal fără de hal, investitorii care nu pot avea contracte din cauza clientelei USL-iste", a afirmat Cozmin Guşă.

În privinţa ieşirii publice a lui Victor Ponta, Cozmin Guşă a adăugat că premierul "vorbeşte silabisind, dovedind că creierul său e obosit de minciunile pe care a fost obligat să le peroreze". "Suntem în criză din pricina unui element aparent banal: o companie speculează în România nişte câştiguri pe bursă, iar guvernele au presupus greşit că această companie ar reprezenta establishmentul de putere american", a adăugat Guşă.

El a punctat că liderul PNL Crin Antonescu e va salva politic dacă va continua demersul de a-l taxa pe Ponta pentru greşelile guvernării.