Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

GUSA despre ROSIA MONTANA: Contract dezastruos, colportat pentru un joc bursier

acum 4 ani156 views

http://www.realitatea.net/gusa-despre-rosia-montana-contract-dezastruos-pentru-statul-roman-colportat-pentru-un-joc-bursier_1269146.html

Consultantul politic Cozmin Guşă a vorbit, în cadrul emisiunii "DESCHIDE LUMEA", despre contractul "dezastruos" pentru statul român cu cei de la RMGC.

"Acesta este un contract dezastruos pentru statul român care însă nu a fost finalizat, dar care a fost colportat mereu pentru un joc bursier în care atât evreii americani care sunt azi propietari, cât şi oameni din România importanţi, prin interpuşi, au speculat bursa de la Toronto şi multe alte jocuri, inclusiv jocuri de extra-finanţare care au fost făcute cu complicitatea guvernărilor de toate culorile. Dacă titularii erau reprezentanţii unor companii prestigioase, mai presus de orice bănuială, unor multinaţionale care respectă eticheta, am fi putut discuta cu totul altfel. Noi avem însă acţionari dovedit a fi speculanţi, alţii dovedit că au reuşit să prăbuşească piaţa financiar-bancară din Statele Unite", a spus Guşă.

Consultantul politic a vorbit şi despre "PR-ul deşănţat" al celor de la RMGC: "PR-ul deşănţat pe care această companie îl face de atâţia ani, marii jurnalişti din România care au vizitat exploatări similare din Noua Zeelandă, trusturile de presă care au înţeles să preia publicitate şi apoi sa îşi cenzureze demersurile obiective este un mare semn de întrebare. Nu poate să existe opinie clară la nivelul populaţiei României dacă mass-media nu mediatizează foarte clar acest lucru".

"Avem un prim-ministru total dezorientat, slab, manipulat de păpuşarii din spatele său care cunosc mai bine acest joc", a mai spus Guşă.