Alxandra Ungureanu ft.Crush - Iubire de-o Vara(Kanal DTV.10.Sept.2013)HD

Découvrir le nouveau player
Eastern Daily News
620
296 vues
  • Infos
  • Exporter
  • Ajouter à
Alexandra Ungureanu (n. 28 decembrie, 1981,Onesti,Romania);
este o cântăreață de muzică pop/house/dance și vedetă din România, La vârsta de șase ani a început să ia lecții de canto și de pian, iar în adolescență a urmat cursuri de chitară. Ulterior, Ungureanu a participat la diverse concursuri de muzică pentru copii, în cadrul cărora a obținut rezultate remarcabile. Treptat, ea și-a format un repertoriu cu piese compuse pentru ea de Dinu Giurgiu, Ionel Tudor, Adrian Despot, Marius Teicu sau Cornel Ilie și a participat la diverse emisiuni televizate.
Începând cu anul 2001, ea a colaborat alături de formația Sistem, pentru care a înregistrat vocea principală a unor melodii precum „Emoții”, „Senzații” sau „Departe de tine”. În 2003, Ungureanu obține locul al treilea la selecția națională pentru concursul muzical Eurovision cu piesa „Make this love come true” și a reprezentat România la festivalul Cerbul de Aur.
În 2004, interpreta a concertat în douăsprezece orașe mari ale României alături de formații precum Holograf, Vița de Vie sau Taxi. În toamna aceluiași an, Ungureanu a semnat un contract împreună cu grupul de muzică house/dance Crush, pentru a deveni vocea principală a formației. În această formulă, proiectul a produs două albume de studio: Crush + Alexandra Ungureanu (2005) și Hello (2007).

Ani de activitate 1998 - prezent
Case de discuri Roton
Interpretare cu Crush, Sistem, Holograf
Website www.alexandraungureanu.com

0 commentaire