Wilt u al uw recente zoekopdrachten verwijderen?

Alle recente zoekopdrachten zullen verwijderd worden

Vind-ik-leuk
Later bekijken
Delen
Toevoegen aan

Jam de la Crème @ Sziget - Webisode 03 - Het Festival

27 dagen geleden18 views

Het Jam de la Crème collectief duikt gezamenlijk in de Sziget vibe en zet de eerste sessie drie uur lang in vuur en vlam. Toetsenist Vince van Reeken (Di-Rect) houdt een diepte interview onder de artiesten, springen is de sport van de dag en saxofonist Yuri Honing & gitarist Spike van Zoest (Di-Rect, The Deaf) blazen elkaar omver. FaceCulture is mediapartner van Jam de la Crème en plaatst de komende dagen meerdere videos.

More video's: ‪http://www.FaceCulture.com
Twitter: ‪http://www.twitter.com/_FaceCulture
Facebook: ‪http://www.facebook.com/FaceCulture

Het Nederlandse jam collectief Jam de la Crème staat deze week 5 dagen lang op het Hongaarse Sziget Festival. Elke dag spelen ± 30 artiesten in wisselende samenstellingen a la minute geïmproviseerde muziek op de Holland Meets Hungary Stage. Bandleden van onder meer Orgel Vreten, BEEF!, Di-Rect, Yuri Honing's Wired Paradise, Qeaux Qeaux Joans, Typhoon, The Kyteman Orchestra en Kern Koppen ontmoeten elkaar in Boedapest om samen spontaan en onvoorbereid het podium op te gaan. Jam de la Crème TV is erbij en legt alle magie en backstage perikelen vast op de bewegende plaat.

Rapporteer deze video

Selecteer een probleem

Sluit de video in

Jam de la Crème @ Sziget - Webisode 03 - Het Festival
Automatisch afspelen
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x12yzvs" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Voeg de video op uw site toe met de hierboven genoemde code