Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Like
Watch Later
Share
Add to

Cozmin Gusa: PONTA E SANTAJABIL de catre Basescu, CRIN ANTONESCU e perdant

acum 5 ani418 views

extrase din emisiunea "Jocuri de putere" cu Rares Bogdan, din 5 iulie 2013 (Realitatea TV)

http://www.realitatea.net/cozmin-gu-a-atacul-lui-basescu-n-a-fost-la-adresa-lui-ponta-ci-a-lui-george-maior_1218720.html

Invitat la Realitatea TV, în cadrul emisiunii "Jocuri de putere", consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit despre atacul pe care l-a lansat președintele Traian Băsescu, joi, împotriva premierului Victor Ponta.

"Nu trebuie să ne prefacem că doi oameni care sunt predestinați în a se minți reciproc au atât de repede defecțiuni de parcurs. N-am crezut niciodată că această coabitare a fost sinceră. Victor Ponta a avut ambiții, Traian Băsescu a avut slăbiciuni pe care a trebuit să le acopere temporar. Din punctul de vedere a lui Traian Băsescu , a venit momentul să atace. Este evident că Traian Băsescu a avut în gât gesturile lui Victor Ponta. La nivel uman, reacția e următoarea: "Măi puștiule, știu atâtea lucruri infamante despre tine încât nu-ți permit să spui că sunt un președinte nelegitim!". Atacul lui Traian Băsescu n-a fost însă la adresa lui Victor Ponta, ci la adresa lui George Maior, șeful SRI și nașul lui Victor Ponta. George Maior este un mentor politic pentru Victor Ponta. Asta înseamnă că România va fi hărtănită rău în această vară", a spus Cozmin Gușă.

"Marea majoritate a românilor sunt total debusolați din pricina lipsei de alternativă. Îl văd pe un Băsescu pe care îl antipatizează și spun cu obidă că are acum dreptate. Avantajul USL în acest moment nu mai există, însă există lipsa de alternativă. USL-iștii nu guvernează prost pentru că nu știu să guverneze, ci din nesimțire, din lupta pentru ciolan", a mai spus consultantul politic Cozmin Gușă la Realitatea TV.

"Traian Băsescu este poate cel mai inteligent om politic pe care îl avem astăzi. Asta nu înseamnă că este foarte inteligent, pur și simplu asta este situația pe care o avem. Știa de mult timp că este delegimit, însă el nu acceptă atacuri din partea unuia care a fost propulast pe axa puterii în fața lui Crin Antonescu prin eforturile sale", a explicat Cozmin Gușă.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Cozmin Gusa: PONTA E SANTAJABIL de catre Basescu, CRIN ANTONESCU e perdant
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x11jw0x" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above