Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Like
Watch Later
Share
Add to

Valor afegit - 03/07/2013

fa 5 anys16 views

TV3

TV3

Publicitat en transformació
Cada cop hi ha menys anunciants i menys diners per a la publicitat. Un sector globalitzat, on competeixen agències de tot el món i on Barcelona ha perdut pistonada en creativitat, tot i que continua sent un dels platós més desitjats. Es poden recuperar posicions? La crisi és una oportunitat per innovar? Res no serà igual en publicitat després d'Internet?

Entrevista Joan Renart, conseller delegat Vichy Catalan
Més de 130 anys d'història fan del grup Vichy Catalan un dels més potents en el sector de les aigües embotellades. Una empresa familiar que darrerament aposta per la innovació en els productes i que té com a principal objectiu incrementar les exportacions. Ens ho explica el seu conseller delegat, Joan Renart.

"Barcelona Key", espai de recerca
Ja s'han seleccionat 11 propostes per al "Barcelona Key", un projecte ubicat entre Sant Adrià de Besòs i Barcelona, que vol atraure institucions, universitats i empreses de tot el món especialitzades en recerca i coneixement.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Valor afegit - 03/07/2013
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x11iguo" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above