Upload

Valor afegit - 26/06/2013

TV3

by TV3

249
16 views
  • About
  • Export
  • Add to
El turisme s'ha convertit en un mannà d'efectes balsàmics que ajuda a suportar la profunda crisi en què estem ficats. "Valor afegit" explicarà la manera com el turisme ha permès que els efectes de la crisi en l'economia no hagin estat encara pitjors. Cada cop vénen més turistes estrangers, però el repte passa ara per aconseguir invertir la davallada del turisme interior, que, a causa de la situació econòmica, ja no pot fer les maletes.
El programa econòmic del 33 inclourà també en el reportatge una anàlisi sobre les estratègies que el sector ha d'aplicar per poder continuar creixent, que passen per ofertes més personalitzades i, sobretot, per un turisme sostenible.
L'espai "Pensat per" mostrarà l'exemple d'Starlab, una pime innovadora, pionera en la recerca i la neurociència, una de les activitats amb més futur.
Finalment, un reportatge donarà a conèixer el sector de la flor, que concentra a Mercabarna i a Vilassar els principals mercats de la flor a Catalunya, un sector força implantat que necessita repensar i modernitzar el model de negoci per millorar-ne la competitivitat.

0 comments