Polònia - 20/06/2013

TV3

by TV3

169
44 views
  • About
  • Exportar
  • Afegir a
TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, dels creadors del "Mas Style" arriba el "GentleMas".

Després de l'èxit aconseguit pel musical protagonitzat per Artur Mas (Bruno Oro), "Polònia" aprofita l'últim programa "regular" de la temporada per estrenar una cançó que enfronta el president català amb Mariano Rajoy (Queco Novell).

A més, coincidint amb l'arribada de l'estiu, el govern català fa un homenatge a tots aquells personatges i serveis públics que ens han deixat aquesta temporada. I es presentarà un nou joc que recull l'esperit del país: "El català emprenyat". Guanya qui es queixa més, però sense moure's de la cadira!

Mentrestant, a Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) veu que hi ha molta gent que té ganes de posar fi al seu mandat. Però són tants, que s'hauran de posar d'acord. Bibiana Ballbè (Anna Bertran) no vol marxar de vacances sense trobar-se amb una de les estrelles de la temporada, Luis Bárcenas (Cesc Casanovas). I Pere Navarro (David Olivares) vol guanyar protagonisme organitzant un concert pel federalisme.

0 comments