Visul Regelui - Episodul 50

Try Our New Player
AsiaProjectTeam
136
23 796 views
  • About
  • Export
  • Add to
  • Playlists
Titlu: Visul Regelui_
Serial Coreean: Episodul 50_
Gen: Drama Istorica_
Produs de: KBS (2012-2013)_
Premiera: 8 Septembrie 2012_
Episoade: 70_
Traducerea: ASIA PROJECT TEAM

12 comments

de ce nu mere episodul 52 si de ce ati sters ep51?
By halo2halo2 last year
Afirmatii si supozitii gresite ? Nu prea credem. Mai ales ca am lasat si un mesaj mai jos, acum cateva saptamani, in care am specificat CLAR ca suntem nevoiti sa luam aceasta pauza "datorita timpului nostru liber extrem de LIMITAT din aceasta perioada", dupa care vii tu si ne arunci faza cu "vacanta placuta", care apropo, nu prea e compatibila cu "lipsa timpului liber", deci... Oricine a citit mesajul tau, sigur a remarcat o urma de sarcasm. Poate n-ai dorit sa iasa asa, dar asa a iesit. Si noua ne pare rau ca s-a ajuns aici, dar data viitoare, ar fi bine sa te asiguri ca mesajul lasat de tine, nu lasa loc de interpretari gresite. O zi buna.

-APTeam-
By AsiaProjectTeam last year
Sunt afirmatii aiuritoare, supozitii fara temei, reactii disproportionate, ati inteles gresit totul. Sincer imi pare rau ca s-a ajuns aici.
By dm_51e13a6538048 last year
Ce sa spunem, iti multumim si noi pentru urarea sarcastica "vacanta placuta", daca prin aceasta urare intelegi 12 ore de munca pe zi. Spre deosebire de altii, noi avem un serviciu, adica un loc unde MUNCESTI ca sa-ti asiguri traiul. Cui nu i-ar placea sa stea toata ziua in pat si sa se uite la filme si seriale traduse de altii, si mai ales, sa-i agaseze cu tot felul de intrebari si afirmatii nesimtite. Dar asta e, asa sunt oamenii si nu-i putem schimba. Oricum, le multumim tuturor celor care ne inteleg si ne sustin in continuare.-APTeam-
By AsiaProjectTeam last year
Ce sa spun, vacanta placuta, multumesc pentru 50 de episoade.
By dm_51e13a6538048 last year
Show more comments