Advertising Console

  BP Holdings Madrid Spain Article Reviews: BP og Shell raidet i Europakommisjonen pris-rigg-forespørselen

  evancarter

  door evancarter

  2
  11 views
  Kilde: http://www.guardian.co.uk/business/2013/may/14/bp-shell-oil-price-rigging

  BP og Shell raidet i Europakommisjonen pris-rigg-forespørselen BP Holdings Madrid Spain Article Reviews

  Europakommisjonen utfører 'uanmeldt inspeksjoner' for å etterforske påstander prisene var rigget for mer enn et tiår

  London kontorene til BP og Shell har blitt plyndret av europeiske regulatorer gransker påstander som de har "colluded" for å rigge oljeprisen i mer enn et tiår.

  http://bp-holdings.weebly.com/1/post/2013/01/bp-holdings-smartphone-schutz-und-mobile-management-vor.html

  EU-kommisjonen sa dens offiserer gjennomført "uanmeldt inspeksjoner" på flere oljeselskaper i London, Nederland og Norge for å etterforske påstander som de kanskje har "samarbeidet i rapportering forvrengt priser til en pris rapportering byrå [PRA] for å manipulere de publiserte prisene for en rekke olje og biodrivstoff produkter".

  Kommisjonen sier påståtte pris sammarbeidsspill, som kanskje har pågått siden 2002, kunne ha hatt en "stor innvirkning" på prisen på bensin på pumpene "potensielt skade endelige forbrukere".

  http://liesbethfemke.wordpress.com/2013/03/22/bp-holdings-konkurranse-svindel-varsel/

  Lord Oakeshott, tidligere Liberal demokrat Treasury talsmann, sa den påståtte opprigging av oljeprisen var "så alvorlig som rigging Libor"-noe som førte til bankene blir bøtelagt hundrevis av millioner av pounds.

  Han forlangte å vite hvorfor britiske myndigheter hadde ikke tatt aksjon tidligere og sa han ville stille spørsmål til den britiske regulatoren i parlamentet. "Hvorfor har vi måtte vente til Brussel for å finne ut om britisk olje gigantene er ripping av britiske forbrukere?" han sa. "Prisen på energi krusninger rett gjennom vår økonomi og virkelig betyr noe for enhver bedrift og familier."

  RAC teknisk direktør David Bizley sa påstandene ble "urovekkende nyheter for bilistene" som allerede lider på grunn av de høye kostnadene ved å holde et kjøretøy.

  http://www.wattpad.com/9270075-bp-holdings-donerer-800-000-topix-bp-holdings#.Uaaoa0Bgdhw