Upload

Abney and Associates News Technology Articles - En industriell styrke forsvar

Lhexis Neal

by Lhexis Neal

1
9 views
  • About
  • Export
  • Add to
http://www.publicservice.co.uk/feature_story.asp?id=16309

Ettersom omfanget av cyber-kriminalitet vokser, skriver smart nettverk innenfor nasjonal infrastruktur vil kreve smartere sikkerhet, britiske sikkerhet Industry Association's David Ratcliffe

Den mest alvorlige cyber-sikkerhetstrusler mot vår hverdag er potensielt den til industriell kontroll nettverk. Dette er ansvarlig for overvåking av viktige elementer som vann og strøm og gass, olje, transport og sykehus. Til tross for disse systemene har tilpasset IT revolusjonen ved å koble de siste årene, har de historisk vært stor grad ignorert av cyber-kriminelle, som foretrakk i stedet hacking mer konvensjonelle systemer, for eksempel hjemme- og firmanettverk. Mens dette har ført til at opp til ble nå ikke noe reelt behov identifisert for å sikre industrielle nettverk, endringer i teknologi og i den politiske miljøet betyr at disse systemene blir sabotert nå blir stadig mer attraktiv for kriminelle, på grunn av deres omfang og innvirkning på nesten alt vi gjør.

De nyeste media buzz ord i cyber-sikkerhet er nå fast forankret i den nasjonale psyken. Trusselen omfatter alt fra online shopping, e-post, bank og e-handel å transportabel telefonene, sosiale nettverk og online gaming. Det inkluderer også nasjonal infrastruktur, identitetssvindel og global terrorisme. I noen henseender, kan overforbruk av begreper som cyber-krigføring og cyber-terrorist kombinert med høy medier profilen gitt til cyber-sikkerhet ha en negativ innvirkning og føre til offentlige selvtilfredshet og misforståelse. Vi er i fare for å trivialising noen virkelig viktige saker vedrørende vår nasjonale sikkerhet.

Ved å forstå historien om ubemannet fasiliteter og siloer som er overvåking og styring av vår nasjonale infrastruktur, kan vi best forstå tiltakene som er nødvendig for å sikre dem i fremtiden.

Historien om industriell nettverk

Fra deres ydmyke begynnelse som en frittstående anlegg, har industrianlegg og nettverk utviklet i de fullt distribuert, integrert systemene koblet direkte i forretningssystemer og ansvarlig for overvåking og kontroll av vår nasjonale infrastruktur, for eksempel sikkerhet nedstengning av kritiske systemer, våre vann, elektrisitet, gass, olje, transport og sykehus.

I siste, industrianlegg utstyr, slik som pumper, motorer og pneumatics, var stabil og holdt vann som strømmer eller maskiner fungerer, å ha intelligens og generelt ingen grensesnitt bortsett fra noen minimal Håndbok Kontroller. Som teknologi utviklet, sensorer og aktuatorer ble lagt til og lukket loop kontrollsystemer laget, så enkle grensesnitt informert operatøren om temperatur eller omdreininger per minutt, mens Dataloggere og opptakere gitt historie på graf papir.
Related Articles:

http://atheenalie.deviantart.com/art/Reviews-by-Abney-and-Associates-Code-85258081704-371377544

http://mariahabney.skyrock.com/

http://hub.booksnwriting.org/forum/booksnwriting/article/78361572

1 comment

Det er min glede å finne denne fantastiske nettsiden som gir det meste usett informasjon om hver enkelt emne som jeg virkelig liker det.
By Hugg Hughes 2 years ago