Interlopii din Prahova, amenintari si afaceri cu deseuri toxice (EXCES DE PUTERE 2)

497 views
  • About
  • Export
  • Add to
Un grup de interese de generaţie nouă face afaceri cu deşeuri în Prahova, mai exact în Târgşorul vechi. Informaţiile au fost prezentate în ediţia de sâmbătă a emisiunii Exces de putere, de la Antena 3. (18 mai 2013)

Un grup de oameni de afaceri voiau să facă un depozit de deşeuri de produse petroliere. Firma nu a primit toate avizele şi a făcut o dezbatere publică. Oamenii din localitate au strâns semnături împotriva proiectului, iar Garda de Mediu, atunci când a avenit, a văzut că oamenii aveau dreptate. La dezbaterea făcută de firma respectivă, au fost făcute şi presiuni asupra unor persoane din localitate care au semnat împotriva acestui constituirii acestui depozit.

Una dintre persoanele implicate în această afacere este consilier în guvernul României. Marcel, pe numele lui real Marcel Păvăleanu Cristian, în relatări este bodyguardul lui Răzvan Alexe, angajat al firmei. În acte, este director adjunct la firma lui Alexe, S.C. Grup Cons Expert S.R.L, dar şi membru al Consiliului de Administraţie al S.C. Ploieşti Industrial Parc S.A., societate deţinută în proporţie de 100% de Consiliul Judeţean condus de Mircea Cosma. De la începutul acestui an, Marcel este consilier de demnitar în Guvernul României, la Secretariatul General al Guvernului.

http://www.antena3.ro/romania/un-grup-de-interese-de-generatie-noua-face-afaceri-cu-deseuri-in-prahova-214619.html

0 comments