Kunstwerk van de week: 'Norma's Universum' van Norma Miedema

Ron

door Ron

103
134 views
  • Informatie
  • Exporteren
  • Toevoegen aan
Het kunstwerk van de week is deze week van de hand van Norma Miedema. Vorige week nam Koffietijd al een kijkje in de wereld van Norma en haar dieren en zagen we dat Norma alle hulp goed kan gebruiken. De opbrengst van het kunstwerk van Norma gaat naar Stichting Help Norma, waarvan Norma 100% in de verzorging van haar dieren steekt.

Afmeting: 70 bij 120 cm
Materiaal: Olie op doek

Op een klein, afgelegen boerderijtje heeft Norma haar eigen universum gecreëerd, waar ze woont met haar honderden dieren. De wereld door de ogen van Norma is een fascinerend andere wereld. Norma kijkt, voelt en leeft anders. Haar levenshouding en levenswijsheid vormen een bron van inspiratie, haar spiritualiteit en eigenheid werken aanstekelijk en haar doorzettingsvermogen dwingt bewondering af.

In haar kunst zijn de dieren van groot belang, zij zijn haar inspiratie. Haar werk is geïnspireerd niet alleen op de dieren die bij haar wonen, maar op het hele universum. In haar nieuwste werken laat Norma veel paarden vogels en mensen zien. Norma is geïntrigeerd door de relatie die deze dieren met elkaar hebben, maar ook met de mens. Ondanks grote verschillen hebben deze drie soorten leven overeenkomsten met elkaar; trots individualisme en kracht.

In februari van dit jaar verscheen het boek Norma's Universum, een fascinerend beeld van de wereld van Norma.

http://www.ebay.nl/itm/261218128554?ssPageName=STRK%3AMESCX%3AIT&_trksid=p3984.m1557.l2649#ht_500wt_1078

0 commentaar